For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Ιδιωτικότητας (Privacy Policy)

  1. Η ιστοσελίδα snr-community.org διατηρεί κάποια προσωπικά δεδομένα για να διευκολύνει την περιήγηση των επισκεπτών στον ιστότοπο και για στατιστικά στοιχεία. Συγκεκριμένα, συλλέγουμε τις ip διευθύνσεις των επισκεπτών και των χρηστών για λόγους στατιστικών. Ακόμα διατηρούμε τις email διευθύνσεις των συνδρομητών του ενημερωτικού μας δελτίου(newsletter) που είναι απαραίτητο για να μπορέσουμε να παρέχουμε την υπηρεσία αυτή. Χρησιμοποιούμε επίσης την υπηρεσία google analytics που συλλέγει προσωπικά δεδομένα από τους επισκέπτες μας. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται για λόγους στατιστικής και βελτιώσης. Περισσότερα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε, μπορείτε να διαβασετε παρακάτω.
  2. Ενημερωτικά Δελτία (Newsletter): Ανά διαστήματα ενδέχεται να στέλνουμε και ενημερωτικά δελτία από την ιστοσελίδα προς τους συνδρομητές. Με την εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της σελίδας, αποδέχεστε ότι η “Serial Number Registration Community” μπορεί να διατηρήσει το email σας για να συνεχίσει στην αποστολή των περιοδικών ενημερωτικών δελτίων. Κανένα άλλο προσωπικό δεδομένο πέρα από το email δεν αποθηκεύεται και τίποτε δεν μοιράζεται με τρίτα μέρη. Πρόσβαση στα email των εγγραφών του newsletter έχουν μόνο οι διαχειριστές της σελίδας. Διαγραφή από αυτά μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο της απεγγραφής (unsubscribe) από τη λίστα συνδρομητών

  3. Online επισκέπτες: H snr-community.org συλλέγει την ip διεύθυνση των online επισκεπτών του ιστότοπου, σαν στατιστικό δεδομένο. Οι διευθύνσεις αυτές διατηρούνται για όσο διαρκεί η συνεδρία (επίσκεψη) στην snr-community.org και κατόπιν διαγράφονται οριστικά.

  4. Φόρμα επικοινωνίας: Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε κάποιες φόρμες επικοινωνίας, όπου ζητάμε το ονοματεπώνυμο/επωνυμία και το email του αποστολέα. Αυτά τα δεδομένα δε διατηρούνται πουθενά στην ιστοσελίδα. Είναι απαραίτητα για τη συνέχεια της επικοινωνίας και αποστέλλονται με email στον εκάστοτε παραλήπτη.

  5. Cookies: Η snr-community.org χρησιμοποιεί και κάποια cookies για τη καλύτερη λειτουργία και διευκόλυνση στη περιήγηση των επισκεπτών. Χρησιμοποιούμε cookies για την αναγνώριση του χρήστη. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου, που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του κάθε χρήστη, δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του χρήστη και χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες, για λόγους marketing και για στατιστικούς λόγους. Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το browser του εάν το επιθυμεί, ώστε να μην λαμβάνει cookies, είτε συνολικά ,είτε κατά περίπτωση. Σε αυτήν τη περίπτωση, ο χρήστης δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω. Τα cookies χωρίζονται σε session cookies που λήγουν αμέσως μόλις λήξει η συνεδρία (επίσκεψη) των χρηστών του ιστότοπου και στα persistent cookies που διατηρούνται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Κανένα cookie δεν αποθηκεύει προσωποποιημένη πληροφορία για τους επισκέπτες. Περισσότερες πληροφορίες για τα cookies μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Μερικά παραδείγματα cookies που χρησιμοποιούμε είναι τα εξής:

    • Αν αφήσετε ένα σχόλιο στον ιστότοπό μας, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον ιστότοπό σας σε cookies. Αυτά είναι για την δική σας ευκολία, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας πάλι όταν αφήσετε ένα άλλο σχόλιο. Αυτά τα cookies θα διαρκέσουν για ένα έτος.
    • Αν έχετε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε στον ιστότοπο, θα δημιουργήσουμε ένα πρόχειρο cookie για να προσδιορίσουμε αν ο πλοηγός δέχεται cookies. Το cookie δεν περιέχει προσωπικές πληροφορίες και διαγράφεται όταν κλείνετε τον πλοηγό σας.
    • Όταν συνδεθείτε, θα δημιουργήσουμε επίσης διάφορα cookies για να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες σύνδεσης και τις επιλογές οθόνης. Τα cookie εισόδου διαρκούν για δύο ημέρες και τα cookie επιλογών οθόνης διαρκούν για ένα χρόνο. Αν επιλέξετε “Να με θυμάσαι”, η σύνδεσή σας θα παραμείνει για δύο εβδομάδες. Αν αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας, τα cookie σύνδεσης θα καταργηθούν.
    • Εάν επεξεργαστείτε ή δημοσιεύσετε ένα άρθρο, ένα επιπλέον cookie θα αποθηκευτεί στο πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό το cookie δεν περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα και υποδεικνύει απλώς το post ID του άρθρου που μόλις επεξεργαστήκατε. Λήγει μετά από 1 ημέρα.

  6. Πολυμέσα: Εάν μεταφορτώνετε εικόνες στον ιστότοπο, θα πρέπει να αποφύγετε τη μεταφόρτωση εικόνων με ενσωματωμένα δεδομένα τοποθεσίας (EXIF GPS). Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη και εξαγωγή οποιωνδήποτε δεδομένων τοποθεσίας από εικόνες στον ιστότοπο.

  7. Analytics: Η ιστοσελίδα snr-community.org χρησιμοποιεί το πακέτο Google Analytics που συλλέγει δεδομένα για τους επισκέπτες της με τη χρήση κώδικα και cookies. Τα δεδομένα αυτά αποστέλλονται ανώνυμα στη Google (ip anonymization). Περισσότερα για τα δεδομένα που συλλέγονται μπορείτε να βρείτε στο privacy policy του Google Analytics : εδώεδώ. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να μη δεχτούν τη παρακολούθηση από το Google Analytics, είτε με την επιλογή “Do Not Track” στο browser τους, είτε με ένα πρόσθετο στο browser που μπορείτε να βρείτε εδώ,  είτε πατώντας στο optout (με χρήση cookie) : Google Analytics Opt-out

  8. Αρχεία Καταγραφής (access logs): Οι επισκέπτες της σελίδας να γνωρίζουν ότι διατηρείται και αρχείο καταγραφής (log) επισκεπτών από το πάροχο φιλοξενίας. 

  9. Με ποιους μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας: Με κανένα άλλο μέρος. Τα δεδομένα που συλλέγονται από τον ιστότοπο είναι διαθέσιμα μόνο στους διαχειριστές του. Διασφαλίζουμε την τήρηση των αρχών Προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά τη χρήση των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου αναφορικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις πωλήσεις από απόσταση, σε συμφωνία και συμμόρφωση προς το διεθνές, ευρωπαϊκό και εσωτερικό ελληνικό δίκαιο και συγκεκριμένα με τις διατάξεις του Ν.2251/1994 για την προστασία του καταναλωτή, την οδηγία 2000/31/ΕΚ και το ΠΔ 131/2003 για το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και του Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ.

    Τα στοιχεία που υποβάλλουν όλοι οι χρήστες θα πρέπει να είναι πλήρη, ορθά, αληθή, ακριβή και έγκυρα. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγών ο χρήστης είναι υπεύθυνος για την επικαιροποίησή τους και θα πρέπει να μας ενημερώσουν ώστε να κρατάμε πάντα πλήρη , ορθά , αληθή, ακριβή και έγκυρα. Όλα τα μέλη μας είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται γενικότερα με τον λογαριασμό τους. Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενομένη ή/και πιθανή παραβίαση ασφαλείας θα πρέπει να ειδοποιούν άμεσα την εταιρεία μας ,καθώς και είναι υπεύθυνα (τα μέλη) για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους. Δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την παρούσα ρήτρα. Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν συναινεί στην χρήση των προσωπικών του στοιχείων όπως αυτά αναφέρθηκαν , δεν θα πρέπει να συμπληρώσει τα σχετικά πεδία.

    Δεν πρόκειται να προβούμε σε οποιαδήποτε παράνομη ή αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και δε μεταβιβάζουμε με καθ’ οιονδήποτε τρόπο και για οιαδήποτε αιτία προς οποιονδήποτε τρίτο προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες των χρηστών μας. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτησή σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Η υποβολή στοιχείων με σκοπό τη χρήση των υπηρεσιών μας επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του Ν.1599/1986 και επομένως οποιαδήποτε ψευδής δήλωση στοιχείων μπορεί να επισύρει τις κατ’ άρθρο 22 παρ.6 του νόμου προβλεπόμενες κυρώσεις.

  10. Πως προστατεύουμε τα δεδομένα: Στην snr-community.org προσπαθούμε να διασφαλίσουμε τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών μας. Χρησιμοποιούμε SSL για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του διαδικτύου, ώστε κάθε επικοινωνία με τον server να είναι κωδικοποιημένη. Επίσης για την διασφάλιση των δεδομένων των χρηστών μας, προτείνουμε για λόγους ασφαλείας και μόνο, οι χρήστες μας να αλλάζουν τακτικά το password τους και να αποφεύγουν τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών, καθώς και την κοινοποίηση των κωδικών αυτών σε τρίτους. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά κρυπτογραφημένες συνδέσεις για την επικοινωνία με τη σελίδα (https) και υιοθετούμε και όλα τα αντίστοιχα μέτρα που έχει λάβει ο πάροχος φιλοξενίας, σχετικά με τη προστασία των δεδομένων και της επικοινωνίας.

  11. Για πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας: Εάν αφήσετε ένα σχόλιο, το σχόλιο και τα μεταδεδομένα του διατηρούνται επ’ αόριστον. Αυτό γίνεται ώστε να μπορούμε να αναγνωρίζουμε και να εγκρίνουμε αυτόματα τα σχόλια που ακολουθούν, αντί να τα κρατάμε σε ουρά συντονισμού.
    Για χρήστες που εγγράφονται στον ιστότοπο μας, αποθηκεύουμε επίσης τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούν στο προφίλ χρήστη τους. Όλοι οι χρήστες μπορούν να βλέπουν, να επεξεργάζονται ή να διαγράφουν τα προσωπικά δεδομένα τους ανά πάσα στιγμή (εκτός από το να μπορούν να αλλάξουν το όνομα χρήστη τους). Οι διαχειριστές του παρόντος ιστότοπου μπορεί επίσης να βλέπουν και να επεξεργάζονται αυτές τις πληροφορίες.

  12. Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας: Εάν έχετε λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε αφήσει σχόλια, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς. Μπορείτε επίσης να αιτηθείτε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

  13. Που θα σταλούν τα δεδομένα σας: Τα σχόλια επισκεπτών ενδέχεται να ελέγχονται μέσω ενός αυτοματοποιημένου συστήματος ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

  14. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ – ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ (LINKS): Δεν ευθυνόμαστε σε καμία περίπτωση για την επικοινωνία ή συναλλαγή του επισκέπτη η χρήστη με τους τρίτους παροχής υπηρεσιών που διαφημίζονται στην ιστοσελίδα μας, όποιοι και είναι αυτοί και για την οποιανδήποτε τυχόν εμπορική ή χρηματική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση. Στην ιστοσελίδα μας περιέχονται σύνδεσμοι προς άλλους διαδικτυακούς τόπους. Η ιστοσελίδα μας δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για οποιαδήποτε ζημία των χρηστών-επισκεπτών-μελών προκύψει, ως προς την χρήση αυτών των συνδέσμων ή ιστότοπων διότι δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο μας. Αυτό συνεπάγεται πως για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την χρήση ή την επίσκεψη προς τους ιστότοπους αυτούς, ο επισκέπτης – χρήστης οφείλει να απευθυνθεί στους αντίστοιχους διαδικτυακούς τόπους. Η οποιαδήποτε ευθύνη είτε αστική είτε ποινική υπάρχει ή προκύψει , την φέρουν οι ίδιοι οι δικτυακοί τόποι ή ιστότοποι και για την επίλυση, είναι υπεύθυνοι η επισκέπτες–χρήστες και οι ίδιοι οι δικτυακοί τόποι ή ιστοτοποι. Σε καμία περίπτωση δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο, την ασφάλεια χρήσης ή συναλλαγών και τις υπηρεσίες των δικτυακών τόπων αυτών.

Top